Scandal la o nuntă: mireasa beată și-a bătut domnișoarele de onoare

După un râu de alcool, situația s-a încălzit rapid în toiul nunții și a izbucnit o adevărată luptă între prietenii miresei. Incidentul s-a petrecut în Swansea, Țara Galilor. Mireasa ar fi bătut o prietenă deja mult prea beată ca să se apere. În schimb, alți oaspeți ar fi căzut la pământ, prea beți pentru a participa la luptă.

Masacrul din Istanbul de Anul Nou : pentru criminal, 40 de condamnări pe viață

Cineva a avut bunul simț să cheme poliția pentru a restabili aparent ordinea hiar dacă, în acel moment al serii, cei care au rămas la petrecere nu erau atât de sobri. Ce a determinat mireasa să le ofere prietenilor ei pumni și picioare? Nu este foarte clar. Videoclipul scandalului a fost apoi publicat pe Reddit făcând înconjurului internetului…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.