Scandal între două familii dintr-un bloc din Italia: doi copii au fost arși cu acid

În timpul unei dispute aprinse între două familii,  o femeie de 27 de ani a rănit grav cu acid cei doi copii ai vecinului său, o fetiță de 3 ani și un băiat de 9 ani . S-a întâmplat într-un bloc  din San Marco a Vigevano, provincia Pavia din Italia. Femeia de 27 de ani a folosit un produs de curățat toaleta aruncându-l  împotriva vecinului de la etajul de mai jos, care a reușit să se ferească.

Italia, carantina și reacțiile adverse: o femeie nudă s-a întins pe capota mașinii de carabinieri

Din păcate, cei doi copii nu au avut cum să se ferească și au fost grav răniți. Femeia a fost trimisă în judecată pentru răni agravate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.