Scandal într-un spital din Italia! O femeie dă naștere unei fetițe, pe secția de maternitate se prezintă trei …tați

O femeie dă naștere unei fetițe, pe secția maternității se prezintă trei …tați

O scenă cu adevărat jenantă şi bizară, care ar putea face pe cineva să se gândească la un film sau la un serial de televiziune. În schimb, chiar s-a întâmplat la spitalul Civic din Palermo.  Asistentele și medicii Spitalului Civic din Palermo au fost martori , cu ceva timp în urmă,  la o scenă foarte particulară. De la fericire …la surpriză, de la furie… la dezamăgire.

Se ştie că naşterea unui copil este unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa fiecrărui părinte. Doar că cei  3 protagonişti a acestei poveşti nu vor putea spune acelaşi lucru care într-un timp foarte scurt, au trecut prin emoţii diferite.

O tânără în vârstă de 24 de ani anul  trecut a dat naștere unei fetițe.  Naşterea s-a desfăşurat bine, fetița este sănătoasă, dar la scurt timp secția de maternitate al spitalului s-a transfpormat într-un ring de box. Imediat după naştere  3 bărbaţi s-au prezentat la spital, toţi convinşi că sunt tatăl copilului. Vă puteți imagina șocul celor trei când au aflat că toți trei au venit pentru a vizita aceeași mamă și fiecare erau convinși că el este tatăl copilului ?

Citește și Siria, masacrul în piața din Idlib: 21 de civili spulberați de bombe printre care femei și copii

 

După primele momente de surpriză, situaţia a început să se încălzească și de la cuvinte și jigniri au ajuns la pumni. Scandalul dintre cei trei a fost domolit numai cu ajutorul intervenției forțelor de ordine. Mama a fost luată și ea la întrebări și a trebuit să recunoască cine este tatăl bebelușului. Cum s-a terminat acestă întâmplare șocnată nu știm nici noi, deoarece după peste acest eveniment s-a așternut un val de tăcere și rușine…

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.