Scandal într-un avion după ce o pasageră a baut prea mult whisky VIDEO

Scandal într-un avion după ce o pasageră ucraineană, după ce a consumat prea mult wkisky, a început să urle că nu dorește să stea lângă străini pe tot timpul călătoriei. Avionul se întorcea de la Barcelona spre Kiev.

Video-ul înregistrat de alți pasageri a ajuns pe rețelele de socializare.

O femeie a fost la un pas de moarte: a intrat în șoc anafilactic după ce a avut un raport cu soțul ei

Protagonista  se pare a urcat la bordul avionului cu o sticlă de whisky pe care o cumpărase din Barcelona înainte de a se îmbarca. La un moment dat femeiea a devit agresivă și cu alți pasageri începând să urle, să scuipe și să-i lovescă. Atât stewardesele cât și alți pasageri au intervenit pentru a o calma, dar ea continua să urle că nu dorește să stea lângă un bărbat chinez.

VIDEO

Cel puțin trei membri ai echipajului au încearcat să o liniștească pe femeia agresivă care a înspăimântat și copiii care se aflau la bord pe zborul turistic cu copii printre pasageri. La aterizarea în aeroportul din Kiev, femeia a fost dusă la poliție. Nu se cunosc acuzațiile cu care se va confrunta femeia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.