Scandal in spitale, copii cu autism pusi in izolare si torturati de ani de zile

Scandal in spitale, copii cu autism pusi in izolare si torturati de ani de zile

Au fost internați în spitale pentru îngrijirea de care aveau nevoie, dar în cele din urmă au fost abuzați și plasați în izolare de ani de zile. Este un adevărat scandal în masă care a rezultat din diferite rapoarte ale Ministerului Sănătății din Marea Britanie și care evidențiază condițiile de degradare la care copiii care sufereau de autism sau tulburări de  au fost supuși ani de zile.

 

Acest lucru a fost dezvăluit de Telegraph

 

O comisie a Ministerului Sănătății a descoperit că,  de fapt  copiii de aproximativ zece ani au fost izolați mult timp în interiorul structurilor unde ar fi trebuit să fie ajutați și protejați. În ansamblu, până în prezent, cazurile confirmate au implicat 62 de persoane, dintre care douăzeci sunt copii. În unele cazuri, izolarea a durat chiar doi ani și, în principal, s-a referit la copiii cu autism.

 

Scandalul, care a afectat în totalitate serviciul britanic de sănătate (NHS), privește atât structurile publice, cât și cele private. Comisia care se ocupă de aceasta scandal până în prezent a stabilit că, în majoritatea cazurilor, a existat o utilizare excesivă de forță și o asistență total inadecvată față de pacienții  mai slabi și cei care au avut nevoie de protecție.

 

În multe cazuri, potrivit constatărilor din raportul comisarilor, izolarea forțată a provocat  probleme și mai grave la pacienții mai tineri, cauzând tulburări de personalitate chiar mai mari decât cele pentru care au fost internați.

 

În multe cazuri, copiii spitalizați și cei izolați au trăit mult timp nu numai departe numai de familiile lor dar ci și de spațiile comune ale spitalelor.

Te-ar putea interesa și Cinci romani condamnati la 10 ani de puscarie după ce au violat o tanara in Marea Britanie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.