Scandal în Franța, experimente atroce și ilegale efectuate pe 350 de pacienți cu Parkinson și Alzheimer

Scandal în Franța: 350 de pacienți cu Parkinson și Alzheimer au fost supuși unor experimente clinice neautorizate , definite de ministrul Sănătății, Agnès Buzyn, într-un articol de France Inter , o „greșeală enormă” care îi va costa scump pe vinovați. Ansm, Agenția Franceză pentru Siguranța Medicamentelor,a depus deja o plângere, blocând între timp testele periculoase.

Bolnavii au fost implicați într-un proces ilegal de către o instituție creată de profesorii Jean-Bernard Fourtillan și Henri Joyeux, „Josefa Fund”.

Vulcanul Sakurajima din Japonia a erupt acoperind întreg orașul cu cenușă

Testele au fost efectuate într-o abație din apropiere de Poitiers, administrând medicamente bolnavilor sub formă de patch-uri, conținând derivați de melatonină (valentonină și 6-metoxi-harmalan), ale căror efecte sunt necunoscute și fără a a duce cunoștință agenției Ansm. După aceea, pacienții erau supuși unor analize de sânge.

Ansm a cerut profesorului Jean-Bernard Fourtillan, președintele „Fondului Josefa”, cunoscut deja de comunitatea științifică pentru poziția sa împotriva vaccinurilor, unul dintre experimentatori, să oprească imediat testele și să informeze pacienții de riscuri.  Și pe site-ul său , Ansm recomandă celor 350 de pacienți să consulte medicul cât mai curând posibil și să efectueze controale.

Cei responsabili are au abuzat de încrederea bolnavilor, riscă un an de închisoare și sancțiuni foarte mari .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.