Scandal american: democratica bisex Katie Hill, obligată să demisioneze

Katie Hill este o bisex democratică americană în vârstă de 32 de ani. Mulți o cunosc pentru caracteristica sa particulară: are un tatuaj nazist pe pubis . Dar adevăratul scandal care a forțat-o să demisioneze se referă la câteva dezvăluiri despre viața sa privată, combinate cu publicarea unor fotografii intime. Se pare că fostul ei soț ar fi făcut public câteva dintre fotografiile ei personale în timp ce își pieptăna iubitul complect goală.  Mai mult decât atât, alte imagini o arată pe Katie cu o țigară (nimeni nu știe dacă este cu tutun sau marijuana) în haine provocatoare sau chiar dezbrăcată. În sfârșit, apar și imagini cu tatuajul său pubian : o cruce nazistă. Prin urmare, demisia este inevitabilă.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani cu handicap își caută prieteni, anunțul pe Facebook: „Vă plătesc 7 euro pe oră

Viața sa privată a devenit un scandal public în 24 octombrie, când ziarul britanic Daily Mail a publicat (fără consimțământ) fotografiile democraticei.

La rândul ei, Hill a publicat un videoclip pe Facebook în care se consideră victima unei „campanii împotriva ei” începută datorită fostului ei soț. Cu toate acestea, legislația de la Washington nu interzice publicarea conținutului erotic fără consimțământ. Din acest motiv, democratul a apelat la poliția din Campidoglio. „Nu vreau ca experiența mea  să sperie tinerele care doresc să candideze în  funcții publice”, a explicat Katie Hill.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.