Scandal: Ambasadorul mexican în Buenos Aires filmat furând o carte de 9 euro în Buenos Aires

Ambasadorul mexican în Argentina Oscar Ricardo Valero Recio Becerra a fost filmat în timp ce fura o carte dintr-o librărie din Buenos Aires. O poveste incredibilă, cu implicații grele: omul, de fapt, a fost chemat înapoi în patrie și ar putea fi demis. Acest lucru a fost raportat de televiziunea argentiniană TN.

Ambasadorul a încercat să fure o biografie a lui Casanova. Incidentul, care a avut loc pe 26 octombrie în faimoasa bibliotecă El Ateneo care funcționează în interiorul unui fost teatru al Avenida Santa Fe, a apărut abia ieri, după ce ministrul mexican de externe, Marcelo Ebrard, a confirmat întâmplarea rușinoasă prin Twitter, indicând au „solicitat ca comitetul de etică să analizeze cazul”.

Citește și Marea Britanie, maniacul sexual din Harrow a fost condamnat la 33 de condamnări cu închisoarea pe viață

Diplomatul a fost surprins de camerele de supraveghere când lua o carte de pe un raft și mai apoi o ascundea între paginile unui ziar pe care-l ținea în mână. Ambasadorul a ieșit apoi din librărie, una dintre cele mai cunoscute din capitala argentiniană și a încercat să-și vadă de drum.

A ieșit pe ușă ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic, dar a avut ghinion: a început să sune alarma. Agenții de pază l-au chemat înapoi și bărbatul a fost nevoit să scoată cartea din ascunzătoare. Pentru cei curioși, cartea șterpelită de ambasador era biografia lui Casanova și costă aproximativ 10 dolari.

#Viral | VIDEO 📹 Sorprendieron al embajador de México 🇲🇽 en Argentina 🇦🇷, Óscar Ricardo Valero Recio Becerra, mientras robaba un libro dentro de una librería. Fue captado por las cámaras de seguridad.

Pubblicato da El Mexicano su Domenica 8 dicembre 2019

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.