Sătui de selfie-uri și de batjocură, satul ”Fucking” își schimbă numele în ”Fugging”

Satul austriac numit Fucking își schimbă numele în Fugging : într-adevăr de mult prea mult timp, odată cu apariția internetului, mulți s-au fotografiat la intrarea orașului pentru a-și bate joc de numele cu un înțeles elocvent în limba engleză. Din acest motiv, consiliul orașului a decis să schimbe numele, care va fi aplicat de la 1 ianuarie 2021. Speranța cetățenilor este să pună capăt jenei și batjocurii și să scape de interesul spasmodic al utilizatorilor de internet.

Citește și Oroare în Pakistan: mamă și fiica de 4 ani torturate și violate timp de trei zile

Fucking este situat la aproximativ 350 km est de Viena, are o sută de suflete și de-a lungul anilor din ce în ce mai mulți oameni care s-au oprit în fața indicatorului care marchează intrarea pe teritoriul său municipal care, dacă pentru rezidenți, indică numele satului lor, dar pentru restul lumii cuvântul evocă insulta cunoscută în limba engleză . Schimbarea numelui nu a fost o sarcină ușoară deoarece locuitorii din sat s-au declarat  în favoarea schimbării numelui în timp ce cei care locuiesc mai departe în sat s-au opus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.