Șase semne care arată că nu sunteți deprimat, ci doar înconjurat de idioți

Șase semne care arată că nu sunteți deprimat, ci doar înconjurat de idioți. Nu permiteți acestor persoane să vă demoleze respectul de sine

Stima de sine este unul dintre cele mai fragile bunuri pe care le deținem. Oricât de delicat și de prețios ar fi, probabil este  motorul indispensabil care ne permite să ajungem la sfârșitul zilei încă sănătoși de minți. Indiferent cât de al dracului a fost ziua ta la muncă, când ajungi seara acasă, parcă jumătate din probleme s-au încheiat. Și atunci,  de ce permitem idioților să strice întotdeauna totul?

1. Ignoră oricine crezi că poate fi dăunător în viața ta

Această categorie de „ființe umane” este cel mai dăunător specimen care poate exista. Nu există colț de pământ care să ne salveze de aceste ființe bipede. Oriunde merg, poartă cu ei un comportament indelicat de mamut combinat  cu o finețe demnă de cel mai înverșunat bizon

2. Nu considerați părerea sau sfaturile lor ”importante”

Nimeni nu știe ce truc sau magie folosesc, dar ne găsim mereu nevoiți să facem față acestei categorii insipide. Problema este când  pentru noi, idiotul devine important. Opinia lor începe să poarte greutate, care anihilează, ca un asteroid  mica noastră și fragilă autostimă.

3. Nu sunt oameni indispensabili, și într-adevăr fără prezența lor, cineva trăiește mai bine

În unele cazuri și prin cea mai gravă idioție, prin acest mecanism de distrugere totală, poate infecta alte ființe umane, determinând ca victima săracă și nesatisfăcătoare să intre într-un cerc vicios care duce la depresie.

4. Fii rezonabil și rațional

Idioții sunt așa din cauza unor motive motive, iar cuvântul în sine spune acest lucru. Acest termen derivă din latină și a fost folosit pentru a atribui statutul de „ignorant”. Absența cunoașterii înseamnă lipsa de judecată , care inevitabil se varsă în viața oamenilor care îl înconjoară.

5. Selectați persoanele pe care le frecventați

Relațiile umane tind să se contopească. Acum, dacă un idiot poate provoca un astfel de dezastru în viața noastră privată, imaginați-vă ce poate face un un grup întreg de idioți. Un haos nesfârșit, o cantitate de daune de neimaginat și, mai ales, inevitabilă scufundare a stimei de sine. Pentru că dacă este adevărat că idioții acționează ca magneți pentru frații lor,  nu de sânge  ci de creier, dacă nu te lupți cu ei atunci și tu trebuie să aparții neapărat din categorie. Și chiar vă veți petrece și timpul împreună.

Se intalneste cu un barbat cunoscut pe Tinder, tanara dezmembrata in 14 parti

Adevărat, dar numai parțial. Pe de o parte, stima de sine scăzută este o formă de idioție. Avem mereu tendința de a ne subestima calitățile și abilitățile, forța caracterului nostru și frumusețea noastră interioară. Aceasta duce la o singură concluzie univocă: a fi mulțumit. Pe de altă parte, când ajungi pe fundul butoiului, poți doar să te ridice. Odată ce aceste ființe ne-au infectat cu    creierul, ajungem la punctul de a dezvolta anticorpi atât de rezistenți încât nu mai prezintă riscul de a fi contractați astfel de oameni.

6. Ridică-te mereu. Fii mai puternic decât cei care te rănesc, chiar și fără să știi

Dacă ar fi să întâlnești un idiot și să-l recunoști să nu-ți fie frică. Probabil că aveți deja de-a face cu ei , iar caracterul dvs. de oțel vă va permite să-l zdrobiți imediat. Nu permiteți nimănui să vă rănească respectul de sine. Niciodată!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.