Șase săptămâni mai târziu după această apariție Elvis, a murit. Nu toată lumea a văzut ultima sa performanță

Gândindu-te la ultimul spectacol al regelui rock-ului   Elvis, cu siguranță, te întristează.

Deși videoclipul ultimului său spectacol nu este foarte cunoscut, merită să-l vezi și să asculți cântecul original al regelui de rock. Nu trebuie să fii un fan al acestui gen de muzică pentru a aprecia melodiile .

 

Talentul de interpretare al lui Elvis nu poate fi pus la îndoială, iar emoțiile care decurg din pasajele sale nemuritoare și au atins inimile fanilor de toate genurile muzicale. Imaginile pe care le puteți vedea în acest videoclip sunt martorii ultimului spectacol extraordinar al lui Elvis Presley.

 

Cântecul ales de regele rock-n roll pentru ceea ce el încă nu știa, că pentru el era ultima lui dată, este faimoasa “Melody Unchained” însoțită de o performanță extraordinară.

 

Acesta a fost ultimul său turneu de concerte în iunie 1977 și starea lui de sănătate a fost deja precară, după cum arată imaginile înregistrate de acest ultim videoclip înregistrat.

Te-ar putea interesa și Dacă sunteți violate și aveți chiloți tanga, îmi pare foarte rău dar…este vina voastră

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.