Sase pompieri francezi au fost acuzati ca au violat o tanara

Sase pompieri francezi au fost acuzati ca au violat o tanara  

Pompierii francezi au fost acuzați de o studentă norvegiană de douăzeci de ani, potrivit căreia cei șase ar fi abuzat-o în interiorul cazărmii. Tânăra a explicat că în timp ce avea un raport sexual cu unul dintre ei , ceilalți au atacat-o și au violat-o.

 

Șase pompieri dinn Paris au fost suspendați prin ordinul conducerii franceze de pompieri după ce au fost cercetați pentru viol.

 

Faptele datează din noaptea de vineri spre sâmbătă, când mai mulți pompieri și-au dat întâlnire la un local nu departe de cazarmă pentru a sărbători plecarea unui dintre colegi. Aici cei șase s-ar fi întâlnit cu fata cu care s-ar fi dus să mai bea ceva într-un alt local. În cele din urmă, toți s-ar fi dus în cazarmă unde tânăra ar fi acceptat să aibe un raport cu unul dintre ei. Potrivit declarației fetei , ceilalți cinci pompieri ar fi abuzat de ea.

 

Fata a explicat că a fost violată de  “6 sau 7” pompieri și după aceea s-ar fi închis în baie de unde a fost salvată de unu prieten de-al ei . Investigațiile sunt doar la început și ar putea implica și alți pompieri din lipsă de vigilență, având în vedere că raportul s-ar fi consumat în cazarmă. Încă de la începutul investigației 8 pompieri au fost suspendați.

 

“Aceste acțiuni nu pot fi tolerate, sunt contrare valorilor brigăzii de pompieri din Paris, care trebuie să fie exemplare iar dacă acuzațiile de viol vor fi demonstrate, vom demonstra o fermitate și mai mare” a spus șeful pompierilor din Paris.

Te-ar putea interesa și A ucis zece femei: ”Spintecatorul din Hollywood” la proces

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.