Șase milioane de dolari pentru chitara lui Kurt Cobain

Chitara folosită de Kurt Cobain în timpul înregistrării celebrului concert Nirvana „Unplugged” din 1993 a fost vândută la licitație de casa lui Julien pentru șase milioane de dolari, un record pentru o chitară.

Un calamar gigant, de dimensiuni mitologice, a fost găsit pe o plajă din Africa de Sud

Cumpărătorul, prezent în timpul vânzării organizate în Beverly Hills (California), este antreprenorul australian Peter Freedman, fondatorul companiei Rde Microphones, care proiectează microfoane. Șeful industriei a anunțat că intenționează să prezinte instrumentul în diferite orașe din întreaga lume, donând încasările  în favoarea lumii spectacolelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.