Șase elefanți au murit după ce au încercat să salveze un puiuț căzut într-o cascadă

Șase alefanți au murit sâmbăta trecută după ce au căzut într-o cascadă din parcul național  Khao Yai, în Tailandia.

Unul dintre elefanți, un pui de trei ani a alunecat în cascadă și alți șapte au sărit în ajutorul lui.  Din păcate cinci dintre ei au murit în disperarea de a salva puiul, în timp ce ceilalți doi s-au salvat căznd pe marginea unei stânci.

Și-a vândut mașina pentru a plăti operația câinelui său: ” Aș fi fost devastat dacă l-aș fi pierdut”

Elefanţii se bazează foarte mult unii pe ceilalţi, atât pentru a se apăra, cât şi pentru a găsi hrană. În plus, specialiștii spun că elefanţii simt şi ei durere la pierderea membrilor familiei.

În Thailanda există aproximativ 7000 de elefanți, dintre care 300 trăiesc în parcul care acoperă o suprafață de 2000 de metri pătrați și care găzduiește alte specii de animale sălbatice.
Zona în care s-a produs accidentul este o zonă turistică iar după acest trist eveniment a fost închisă temporar.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.