Șase copii a unei familii au murit în condiții misterioase, tatăl era convins ca un demon îi bântuia casa

Tragedie în familie: un tată este convins că un demon îi bântuie casa după ce cei șase copii ai săi au murit în condiții misterioase

Un tată disperat este convins că familia lui este blestemată  după ce toți cei șase cei șase copii  lui au murit în împrejurări misterioase. Cazurile misterioase ale deceselor celor șase copii  au avut loc în districtul Halimiye din provincia Sanliurfa din Turcia. Ultimii doi gemeni de numai 3 luni, Meral și Murat au decedat săptămâna trecută. Potrivit presei locale cei doi copii s-au născut sănătoși și nu prezentau nicio problemă de natură medicală.

O româncă din Italia a fost ucisă cu sânge rece de amantul ei: corpul ei a fost aruncat pe marginea unui drum

Potrivit rapoartelor locale, cuplul a pierdut alți patru copii în circumstanțe similare, iar autopsiile nu relevat niciun motiv a decesselor în cele patru cazuri anterioare. La o primă investigație preliminară pe corpurile celor doi gemeni nu s-au descoperit semne că ei ar fi fost victime ale violenței.

Cei doi părinți sunt disperați. Tatăl, Ramazan Yedikardes a declarat presei că el este convins că locuința lui ar fi bântuită de un spirit demonic numit Djinns În tradiția corană și musulmană, Djinn este un spirit demonic capabil să asume o formă umană sau animală și să exercite o influență supranaturală asupra oamenilor.

Ancheta privind decesele gemenilor este în curs de desfășurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.