Șase bărbați apropiați de președintele Donald Trump au coronavirus

Șase membri ai personalului președintelui american Donald Trump au fost testați pozitiv pentru coronavirus . Potrivit unor surse locale, acestea au fost în contact recent cu el . Cele  șase persoane au ajutat la organizarea adunării sale sâmbătă 20 iunie la Tulsa , Oklahoma. Directorul de comunicare al campaniei, Tim Murtaugh, a dat o declarație precizând că toți cei șase au fost imediat izolați  și că niciunul dintre  nu  a participat la eveniment.

Oficialii campaniei au spus că toți cei care participă la miting vor fi supuși verificărilor de temperatură înainte de a trece prin securitate. Centrul BOK, care poate găzdui până la 19.000 de persoane, va fi prevăzut  cu măști și gel de dezinfectant.

Ucisă cu lovituri de topor de către tatăl ei pentru că s-a întors prea târziu acasă

În ceea ce privește Tulsa, locul evenimentului, s-au înregistrat creșteri mari  de cazuri de coronavirus atât de mult încât directorul departamentului local de sănătate a cerut amânarea demonstrației . Dar guvernatorul republican, Kevin Stitt, s-a opus afirmând că va fi o întâlnire în deplină sicuranță.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.