Șase ani și jumătate de închisoare pentru un tată care și-a violat fiica de 13 ani și a lăsat-o însărcinată

Șase ani și jumătate de închisoare pentru un tată care și-a violat fiica de 13 ani și a lăsat-o însărcinată…

Acest caz șocant și revoltător vine de la Modena, în Italia, unde un ”tată” în vârstă de 40 de ani a violato pe fiica lui în vârstă de 13 ani și a lăsat-o însărcinată. Bărbatul, născut în Ghana, a fost condamnat la o pedeapsă de 6 ani și jumătae de închisoare.

 

Faptele datează din 2015, când fetița a fost însoțită de tatăl ei la o clinică particulare pentru a întrerupe sarcina. Inițial, fata l-a acuzat pe fratele ei mai mic pentru abuz, dar Curtea de Minori din Bologna care a examinat cazul a scos la lumină adevărul. ADN-ul fătului era același cu al tatălui..

 

Lui, un pastor al comunității ganeze în Italia a negat tot timpul evidența, iar împotriva sentinței avocații bărbatului vor face recurs, a scris presa italiană.

Copiii au fost îndepărtați și de mama lor și au fost încredințați unei comunități.

Te-ar putea interesa și Descoperirea terifiantă: şase copii răpiţi şi găsiţi mutilaţi după zile de căutări

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.