Săruturi „interzise”: Un cuplu de îndrăgostiți au fost arestați pentru fapte obscene

Fotografiile publicate pe rețelele de socializare în care cei doi îndrăgostiți se sărută pe acoperișurile din Teheran, i-au costat mult. Poate și datorită reputației sale pe web, unde are 133 de mii de adepți pe Instagram, poliția iraniană i-a văzut și arestat  sub acuzația  „fapte obscene”. “Suntem împotriva comportamentului violent și obscen al acestui bărbat și al partenerei sale”, a spus șeful poliției din Teheran, Hossein Rahimi.

VIDEO | O fată trădată trimite o tonă de ceapă prietenului ei pentru a-l face să plângă : ” Să plângă cum am plâns și eu ”

Așadar, vedeta parkour  iranian, Alireeza Japalaghy, a fost arestat pentru „fapte obscene”, după ce a împărtășit fotografii și videoclipuri pe rețelele de socializare , în timp ce a sărutat o femeie pe acoperișurile din Teheran. Și iubita lui a fost arestată, a declarat departamentul de poliție din capitala Iranului dar fără a-i dezvălui identitatea. În imagini, femeia nu a purtat hijab-ul, obligatoriu conform codului vestimentar al Republicii Islamice. Japalaghy, cunoscut pe Instagram cu o popularitate de 133 de mii de adepți a denunțat pe contul său că a primit „apeluri suspecte” care l-au invitat să se formeze pentru a evita arestarea publică.

Alireeza Japalaghy este un sportiv de parkour în Iran, o disciplina  care constă în efectuarea unui traseu extrem sau acrobatic.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, Twitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.