Sărutul dintre doi medici într-o secție covid și mesajul speranței: „Important este să rămânem împreună”

Un sărut prin măști în interiorul unei secții covid . Imaginea lui Ben Cayer  de 46 de ani, și Mindy Brock, de 38 de ani, soț și soție  care lucrează împreună într-un spital din Tampa, Florida, schimbându-și un gest de afecțiune în mijlocul urgenței coronavirusului din SUA.

Cei doi, acoperiți cu salopete și măști s-au îmbrățișat uitându-se în ochi și sărutându-se prin măști. Fotografia, realizată de unul dintre colegii lor, cu acel gest tandru dintre cei doi soți a emoționat întreaga lume și a dat un mesaj de speranță în acest moment dificil . Un gest, o privire plină de speranță dar și de teamă…da, de teamă, pentru că toți cei care se luptă în prima linie în spitalele din întreaga lume chiar dacă  par curajoși în spatele măștilor din care li se întrevăd doar ochii, se ascunde o teamă …teama de moarte. Și nu degeaba se numesc EROI !

Coronavirus, o tânără de 17 ani a murit după ce a fost tratată cu clorochină

Cei doi soți, la fel ca mulți alți profesioniști din domeniul sănătății, se luptă zi de zi lupta împotriva virusului mortal, însă acest cuplul a dorit să trimită un mesaj pozitiv într-un moment atât de tragic și de întunecat : „ Important este că rămânem uniți și ne susținem unii pe alții”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.