Sarbatori de Paste in sange: explozii in biserici si hoteluri: peste 150 de morti, este un dezastru

Sri Lanka, sarbatori de Paste in sange: explozii in biserici si hoteluri: peste 150 de morti, este un dezastru

Potrivit presei internaționale, acestea sunt atentate sinucigașe. zeci de străini printre victime. Ministerul Afacerilor Externe la locul de muncă

Șase explozii simultane au avut loc în Duminica Paștilor în cel puțin trei biserici din Sri Lanka, unul în capitala Colombo, și în mai multe hoteluri din țară, frecventate de turiști, cauzând multe victime printre credincioși. Sursele spitalicești locale vorbesc despre 156 de decese confirmate, dintre care cel puțin 35 de străini.

 

UPDATE:  Bilanţul este uriaş – 207 morţi şi peste 400 de răniţi – şi continuă să crească…

Te-ar putea interesa și Tragedie: disparut de doua zile, un tanar roman de 20 de ani a fost gasit fara viata

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.