Sarah, fiica secretă a Lady Diana care ar aspira la tron

Sunt încă multe mistere care persistă pe figura lui Lady Diana, în principal cea referitoare la incidentul care i-a provocat moartea și o altă se referă la prezența unei fiice secrete.

Aceasta este revelația susținută de o serie de mărturii și presupuse documente oficiale. Când viitoarea mamă a lui William și Harry aștepta  propunerea de căsătorie de la Charles, regina Elisabeta nu a omis să sondeze integritatea și respectabilitatea acesteia. Dacă pe de o parte ar fi vrut să fie sigură că Lady Diana era încă virgină la nuntă, pe de altă parte ar fi vrut să fie liniștită de faptul că a putut să procreeze .

Oroare în India, violată în grup de nepoții ei și obligată să bea acid de fostul soț

Așa că i-a încredințat acestă misiune ginecologului curții Sir George Pinker care, potrivit presei internaționale, a preluat ovulele prințesei și le-a fertilizat cu sperma  lui Carlo. Experimentul a avut succes: ouăle au devenit embrioni, iar regina ar fi acceptat nunta. Carlo ar fi cerut distrugerea dovezilor, dar un asistent al ginecologului ar fi luat unul pentru a-l implanta în corpul soției sale, tot potrivit presei internaționale.

În septembrie 1981, presupusa fiică a Lady Diana s-ar născut în  Anglie printr-o mamă surogat , la doar nouă luni de la nașterea lui Harry. Aceasta s-ar numi Sarah și identitatea ei ar fi fost ținută în secret timp de douăzeci de ani,  până la descoperirea unui jurnal secret în carear fi fost  scris întregul adevăr.

Prin urmare, tânăra ar fi înaintat pretenția legitimă de a urca pe tronul Angliei. Revendicarea de la care fratele său William și soția sa Kate ar fi încercat să o descurajeze pe Sarah într-o vizită recentă. Acum tânăra Sarah ar locui în Statele Unite și ar avea 38 de ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.