Sara, o copilă nascută fără mâini, a câștigat un concurs de caligrafie: ”Dacă vrei cu adevărat, orice este posibil”

Sara are zece ani și s-a născut fără mâini. Totuși, acest lucru nu a împiedicat-o să participe și să câștige la o competiție care, dincolo de premiul modest în bani, este o recunoaștere foarte importantă pentru ea. În ciuda vârstei fragede, determinarea și angajamentul i-au permis copilei să depășească handicapul fizic și să câștige o competiție națională de caligrafie.

Sara Hinesley  locuiește în Maryland, dar numele ei a fost în toată Statele Unite. Copilul, de fapt, a câștigat un premiu național într-o competiție multidisciplinară națională, rezervată studenților care au întârzieri cognitive sau handicapuri fizice, intelectuale sau legate de dezvoltare. În fața unui juriu alcătuit din terapeuți ocupaționali, Sara, care în ciuda limitei sale fizice evidente a învățat să scrie fără probleme și a reușit să câștige premiul rezervat competiției de caligrafie.

O școală din Nairobi s-a prăbușit: cel puțin 7 copii morți

“În acest moment aș vrea ca alți copii cu dizabilități să se simtă inspirați de povestea mea. Sunt mândra de ceea ce am făcut, dar, mai presus de toate, sper ca alți copii care se confruntă cu atâtea provocări dificile să înțeleagă că nimic nu este pierdut. Eu sunt demonstrația că dacă dăm tot ce este mai bun în noi,  totul este posibil ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.