Sara în rochia de mireasă la mormântul prietenului ei ucis cu câteva zile înainte de nuntă

O imagine groaznică a unui strigăt disperat pe mormântul iubitului ei care a fost ucis cu câteva zile înainte de nuntă.

Durerea tinerei Sara imortalizată în cimitir, îmbrăcată într-o rochie de mireasă,plângând și imaginându-și în același timp cum ar fi putut să fie viitorul ei și lui Mohammad, ucis în timp ce încerca să vândă Xbox unui client contactat online.

O viață ruptă de o crimă fără sens, o iubire distrusă cu doar trei săptămâni înainte de nunta care le-ar fi legat pentru restul zilelor. Sara Bulach s-a confruntat cu această dramă la doar 22 de ani. Îmbrăcată în rochia pe care o  alesese pentru a se duce în fața altarului unse o ar fi trebuit să o aștepte  Mohammad Sharifi, în vârstă de 24 de ani. Dar acea rochie i-a folosit doar pentru a-și lua rămas bun de la iubitul ei , acolo unde este îngropat.

Facebook a ștres fraza „Este gratuit” de pe pagina de înregistrare: va trebui să-l plătim?

“Trebuia să fim împreună”, a spus  în fața mormântului înainte de a izbucni în lacrimi încercând să-și ascundă fața între mâini.

“Este ca și cum lumea ar fi fost ruptă din mâinile mele.  Când am auzit că el nu mai este, am leșinat și când m-am trezit, am crezut că era doar un coșmar.  Îl văzusem cu o seară înainte. El m-a protejat în fiecare zi, iar  nu l-am putut proteja măcar o singură dataă”, spune Sara care nu-și dă pace….

Și cine ar avea pace după o asemenea tragedie ?

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.