Șapte asistenți medicali din Germania au fost concediați deoarece au refuzat vaccinul

Au refuzat vaccinul și au fost concediați. S-a întâmplat în Țara Saxonia-Anhalt și este vorba un grup de lucrători din domeniul sănătății care au efectuat un serviciu la domiciliu pentru persoanele în vârstă din Dessau.

„Într-unul dintre landurile germane cele mai afectate de Covid-19, Saxonia-Anhalt, 7 asistente medicale de la un serviciu la domiciliu (Pflegedienst) pentru persoanele în vârstă din Dessau au fost concediate pentru că au refuzat vaccinarea”. Una dintre asistente a spus: “Ni s-a dat un ultimatum de trei zile și la scurt timp după aceea am primit scrisoarea de concediere”, a declarat el pentru radiodifuzorul MDR Saxony-Anhalt, care împreună cu alte șase colege și-au pierdut locurile de muncă pentru că nu doreau să fie vaccinați împotriva Coronavirusului.

Citește și Rabinul ultraortodox israelian: „Vaccinul anti-covid te face gay. Avem dovezi „

Vaccinarea împotriva coronavirusului în țară, nu este obligatorie, iar unii dintre angajații care și-au pierdut locul de muncă de la serviciul de asistență medicală din Dessau nu exclud acțiunea în judecată.

Vorbind cu radiodifuzorul de stat MDR-SachsenAnhalt, asistenții medicali au spus că nu sunt împotriva vaccinării, ci doar că „au nevoie de mai mult timp pentru a se gândi la asta”.

Dar Rene Willmer, din conducerea serviciilor de asistență medicală, nu poate înțelege ezitarea foștilor ei angajați: „Cred că toți cei care lucrează în asistență medicală ar trebui să aibă suficient bun simț pentru a ști că vaccinarea este importantă și că trebuie făcută. “a spus el pentru MDR.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Acest articol a fost verificat cu https://www.mdr.de/sachsen-anhalt/dessau/dessau-rosslau/kuendigung-weil-nicht-gegen-corona-geimpft-fragen-und-antworten-100.html

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.