Sankt Petersburg: activista LGBT Yelena Grigoriyeva, a fost ucisa cu 8 lovituri de cutit

Sankt Petersburg: activista LGBT Yelena Grigoriyeva, a fost ucisa cu 8 lovituri de cutit

Yelena Grigoriyeva, cunoscuta activistă rusă pentru apărarea drepturilor comunității LGBT, a murit. Femeia a fost ucisă cu 8 lovituri  înjunghiate în noaptea dintre sâmbătă 20 iulie și duminică 21 iulie lângă casa ei din Sankt Petersburg. Ea primise mai multe amenințări cu moartea.

 

Pe 23 iulie, activiștii s-au adunat pentru a cere să se facă dreptate.

Activistul LGBT Yelena Grigoriyeva a fost numită pe un site care la indus să omoare homosexualii. Se pare că pe acest site se afereau și bani pentru cine i-ar fi omorât.  Femeia a primit în mod repetat amenințări cu moartea, potrivit prietenului ei Dinar Idrisov, și el activist LGBT.

 

Pe Facebook, el a scris că Yelena Grigoriyeva   rugase pe unul dintre prietenii săi să aibă grijă de pisica ei în cazul în care ar fi fost ucisă.  Autoritățile ruse nu au dovedit încă motivul pentru care a fost ucisă și dacă omorul este conectat la activitatea sa în comunitatea LGBT.

 

Yelena Grigoriyeva a fost ucisă cu 8 răni înjunghiate în apropierea casei sale din Sankt Petersburg. S-au descoperit și urme de strangulament. Aparent, corpul său a fost ascuns în tufișuri și, din moment ce nu era clar vizibil, a fost observat doar 12 ore după crimă.

De Claudiu Bot

Te-ar putea interesa și Bebelus de 2 luni ucis de tatal beat si gelos: „folosit ca bat pentru a-si bate mama”  

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.