Sandviș cu liliac, videoclipul viral care a ajuns în vizorul autorităților. Compania: „Este doar o ironie”

Un videoclip publicitar a unei companii din Australia în care un bărbat mănâncă un sandviș cu liliac și glumește că acest animal ar fi dat naștere pandemiei de coronavirus este destinată să agraveze și mai mult relațiile dintre Australia și China .

Autoritatea australiană de publicitate a deschis o anchetă asupra spotului  care a avut peste 200.000 de vizualizări pe Youtube . Boating Camping Fishing compania care vinde echipamente de pescuit și de vacanță, a apărat videoclipul numindu-l ironic. “Bineînțeles că ne dăm seama de gravitatea situației, dar am făcut întotdeauna reclame cu intenția de a face oamenii să zâmbească”, a explicat un purtător de cuvânt la BBC.

Citește și China: Beijing a fost lovit de un val de ger neașteptat, -31 de grade

Nu este pentru prima dată când campania Boating Camping Fishing este vizată de autorități. În 2016 și 2018, două dintre reclamele lor au fost desemnate cele mai criticate ale anului.

Au existat multe discuții cu privire originii Covid-19, în special la începutul epidemiei din China, când primele cazuri de coronavirus au fost legate de piața sălbatică din Wuhan. Cu toate acestea, originea exactă a virusului nu a fost încă determinată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.