Samantha, bolnavă în fază terminală, reușește să-și îndeplinească visul în ciuda pandemiei

O relaxare a tututor restricțiilor pentru urgența de coronavirusului a fost permisă unei femei, bolnavă în fază terminală și căreia i-au mai rămas doar câteva luni să trăiască, , să-și îndeplinească visul: căsătoria cu bărbatul cu care a împărțit  ultimii 12 ani . Cuplul, care urma să se căsătorească în această lună, nu numai că a reușit să obțină un permis, dar s-a căsătorit în weekendul trecut.
În Marea Britanie chinuită de urgența coronavirusului, principalele restricții sunt încă în vigoare, inclusiv amânarea tuturor căsătoriilor la o dată ulterioară. Samantha Gamble și partenerul ei, Frankie Byrne, din Irlanda de Nord, nu au putut aștepta. Ea este bolnavă de cancer, se află în faza terminală și nu și-a putut permite să amâne nunta. Din acest motiv, administrația regională din Ulster a aprobat o scutire concepută special pentru persoanele cu pacienți bolnavi terminali, care ar fi trebuit să se căsătorească în ultimele săptămâni, relatează  BBC.

Argentina, un ofițer de poliție și-a ucis iubita și fratele: credea că cei doi au o relație

Prin urmare, vinerea trecută, după 12 ani de logodnă Frankie și Samantha au devenit soț și soție. Celebrarea căsătoriri a avut loc în casa lor din Loughbrickland, în fața a doar patru persoane, în timp ce toate celelalte rude și prieteni au urmărit nunta în direct prin videocamere.

„Cine a permis toate acestea să se realizeze nu-și poate imagina cât de mult a însemnat pentru mine și pentru Frankie. În toți acești ani, soțul meu a rămas mereu alături de mine și m-a sprijinit, mai ales după ce am descoperit boala ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitterși VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.