Salvat la timp: o mamă și-a legat fiul de trei ani de pat și a dat foc locuinței

O femeie a fost arestată după ce agenții i-au găsit fiul de trei ani legat de pat, cu o pungă trasă pe cap într-un dormitor al locuinței lor din California  care luase foc duminică, a spus poliția. Pompierii au fost chemați de vecini să intervină într-un incendiu  în Santa Paula, în jurul orei 18:10.

Femeia Maricela Magana Ruiz, în vârstă de 47 de ani, a fost și ea găsită așezată pe pat într-o cameră alăturată.

Citește și Și-a opărit fiul sub dușul fierbinte: ”A luat note rele la școală”

Atât Ruiz, cât și fiul ei au fost salvați și duși la Spitalul Santa Paula cu intoxicații grave. Anchetatorii au decoprerit că femeia ar fi provocat incendiul, dar nu a spus și motivele pentru care și-ar fi legat fiul de trei ani de pat încercând să-l omoare.

După arestul femeii a fost eliberată pe cauziunea de 50.000 dolari, iar copilul a fost plasat serviciilor sociale și va fi dat spre adopție,  reșatează the Ventura County Star.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.