Salmonella în carne, sute de cazuri în Marea Britanie

Polonia, aceasta este țara din care provine puiul care ar fi provocat moartea a 5 persoane în Marea Britanie din cauza infecției cu salmonella. Un număr total de 480 de persoane s-ar fi îmbolnăvit în ultimele zile. Potrivit Daily Mail , puiul folosit pentru fabricarea acestor produse, provine din centrele de producție poloneze asociate anterior cu infecția cu salmonella. De la începutul anului trecut, unele țări europene ar fi emis aproape 100 de notificări referitoare la pui congelat din Polonia.


FSA (Agenția Food Standard) , împreună cu alte autorități de sănătate din Regatul Unit a cerut oamenilor să nu mănânce produsele, publicând un nou aviz privind siguranța pentru a reduce la minimum posibilitățile de intoxicare.

Citește și SARS-CoV-2 va deveni endemic. Ce înseamnă?

S-a dat alarma cu privire la două produse de pui SFC , Take Home Boneless Bucket și Chicken Poppets , aceste produse sunt disponibile pentru achiziționare atât de la Sainsbury, cât și de la Morrisons, dar și de la Heron Foods, B&M și B&M Express.

În acest sens, compania britanică implicată (SFC) a cerut scuze consumatorilor, reiterându-și angajamentul de a face tot posibilul pentru a asigura clienților săi standarde din ce în ce mai ridicate de siguranță și calitate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassnikiTumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.