Sadomasochism: folosește un carlig în timpul unui raport și îi perforează intestinul soției

  Ralph Jankus, de 52 de ani din Germania, a fost condamnat la 18 luni de închisoare cu suspendare pentru uciderea soției sale Christel, în vârstă de 49 de ani. Omul a recunoscut că este iubitor de sadomasochism, dar a adăugat că relațiile cu femeia erau întotdeauna consensuale.  Dar fiul a încastrat omul: “Era  violent, mi-a umilit mama”.

Un joc erotic s-a terminat în cel mai rău mod posibil. Ralph Jankus, de 52 de ani, din Germania, a fost condamnat la   18 luni luni de închisoare cu suspendare pentru uciderea soției sale Christel de 49 de ani. În timp ce erau într-un raport , el a folosit un cârlig ca o jucărie sexuală și a perforat intestinul soției.

Citește și Brazilia, sfântul condamnat la 19 ani de închisoare pentru patru violuri: acum sute de femei denunță violențele

 

Conform celor reconstruite, după ce au făcut sex, femeia au început să se plângă de durere, dar a  așteptat 4 zile înainte de a consulta un medic. O dată ajunsă în spital, situația era prea gravă și pentru Christel nu s-a mai putut face nimic. Potrivit medicilor, femeia ar fi putut fi salvată dacă ar fi tratată de urgență, de aceea soțul a fost cercetat și apoi găsit vinovat de crimă.

Jankus s-a apărat, pretinzând că “își iubește” foarte mult pe soția sa, explicând că în trecut au avut parte de sex extrem și chiar dacă femeia s-a plâns și a fost vizitată, medicii nu au găsit nimic. Așa a crezut că a fost și acum.   Fiul a spus că mama avea semne de violență pe corp,  ea încercase de mai multe ori să-și denunțe soțul. A fost internată și într-o clinică de psihiatrie tocmai pentru că a fost forțată să sufere pervertirile soțului ei.

Potrivit băiatului, Jankus a abuzat-o  și a umilit-o pe femeie, dar a adăugat: “Cred că-l iubea oricum”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.