S-au filmat în timp ce au torturat un cerb până la moarte: riscă 37 de ani de închisoare

Doi adolescenți au postat un videoclip pe rețelele de socializare în care arată tortura pe care au provocat-o unui cerb rănit. Cei doi  au fost acuzați în Pennsylvania de cruzime împotriva animalelor .
Alex Smith , în vârstă de 18 ani împreună cu un prieten de 17 ani,  au apărut vineri în fața Comisiei de jocuri din Pennsylvania și a procurorului districtului Jefferson County . Videoclipul îi arată pe cei doi tineri chinuind bietul animal rănit într-o pădure.

Reacțiile internauților au fost furioase semnând o petiție în care cereau autorităților să-i găsească și să-i condamne pe cei vinovați.

Citește și Un tată și-a aruncat fiica de 6 ani de pe scările supermarketului: „Nu se oprea din smiorcăit”

Dacă vor fi găsiți vinovați, Smith care este major s-ar putea confrunta cu  o pedeapsă maximă de 37 de ani de închisoare. Celălat fiind minor  și-ar executa pedeapsa în sistemul de justiție pentru minori. În videoclipul plin de violenă, cei doi lovesc cerbul rănit și râd. Apoi, odată ce animalul și-a dat ultima suflare, cei doi i-au rupt unul dintre coarne. Smith este fiul vitreg al șefului poliției Vince Markle de Brookville , conform raportului KDKA-TV.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.