S-au deghizat in politisti si au furat 750 de kilograme de aur din aeroportul San Paolo

S-au deghizat in politisti si au furat 750 de kilograme de aur in valoare de 36 de milioane de euro.din aeroportul San Paolo

În Brazilia, o bandă armată de opt bărbați au reușit să fure aproximativ 750 de kilograme de aur și metale prețioase, pentru o valoare estimată de 36 de milioane de euro. Hoții s-au deghizat în polițiști pentru a da o lovitură demnă de un film. Înarmați  au intrat în depozitul aeroportului internațional São Paulo Guarulhos. Potrivit unui ofițer de poliție, tâlharii, au ținut ostași un oficial local și cei opt membri ai familiei sale, inclusiv patru minori, timp de 12 ore.

 

Banda de hoți armată a intrat în aeroport în două mașini pick-up-uri asemănătoare cu cele folosite de poliția federală braziliană pentru a ieși neobservate. Ulterior, vehiculele au fost găsite la aproximativ 20 km de aeroport. Printre metalele prețioase furate se aflau și mai multe bile de aur destinate în New York și Zurich.

De Claudiu Bot

Te-ar putea interesa și Furtunile și fulgerele din India au provocat in cateva ore 32 morti printre care si copii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.