S-a trezit la morgă cu un bilet agățat de degetul mare: șoc într-un spital

Moartă, înviată și moartă din nou. Nu este o fantezie este povestea adevărată a unei femei de 62 de ani din Rusia. Femeia a fost declarată moartă de medicii unui spital în urma unei boli. Apoi a fost transferată într-unul dintre frigiderele de la morgă pentru a-i fi efectuată autopsia.

Și până aici , nimic ciudat.  Doar că după câteva ore s-a trezit. Chiar dacă medicii au încercat să o stabilizeze femeia a murit de-adevărat din cauza hipotermiei. Un angajat al spitalului își dăcuse seama că ceva nu este în regulă când i-a agățat eticheta pe degetul mare: cadavrul s-a mișcat și a deschis ochii.

Bianca moare la varsta de 4 ani: pe corp au fost gasite semne de abuz sexual si lovituri

“A înviat”, a spus omul într-un șoc. Câteva ore mai târziu a avut un atac de cord: medicii au încercat să o readucă la viață timp 40 de minute. Dar nu au reușit, a stat prea mult timp în frigiderul de la morgă.

 

“A murit de hipotermie”, a spus doctorul Mihail Danilov de la spitalul Belogorsk. “Probabil că ar fi putut să se salveze dacă nu ar fi stat în frigider așa mult “, spun membrii familiei. Poliția a inițiat o investigație asupra decesului femeii dar și a spitalului.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.