S-a trezit cu burta umflata, dupa 45 de minute a nascut:” Nu stiam ca sunt insarcinata”

O tanara de 19 ani s-a trezit intr-o dimineata cu burta mai umflata ca de obicei, 45 de minute mai tarziu,nici  nu a ajuns la spital  ca nascut in parcarea spitalului din Glasgow, Scotia. Este povestea incredibila a unei tinere de 19 ani.

Emmaluise Leggate a devenit mama fara sa stie ca este insarcinata. Intr-o dimineata ea s-a terzit cu burta mai umflata fara sa stie de fapt ce se intampla. Motivul acestei sarcini ascuse este ca fatul inaite cu o zi de a se naste s-a pozitionat mai sus in burta mamei, iar dupa 30 de minute a coborat, gata sa iasa. Cum de fapt dupa 15 minute a si nascut.

Un român a fost găsit în Italia în stare de confuzie: nu știe cine este și crede că se află în România

Bunica fetei a fost cea care a observat burta ei, si tot ea a dus-o la spital, dar a nascut in parcara spitalului.

“Nu am facut test de sarcina, pentru ca nu credeam ca am nevoie-spune tanra-nu am avut niciodata un simtom care sa imi dea de inteles ca as fi insarcinata. Nici medicii nu inteleg de ce mi-a crescut burta. Nu m-am ingrasat. Faptul ca nu mi-a mai venit ciclul credeam ca este din cauza anticonceptionalelor”

Intre timp nou-nascutul este o fetita care acum are 8 luni si este perfect sanatoasa.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.