S-a sinucis la numai 14 ani, visa să devină medic dar de 9 ani fugea de războiul din Siria

Scăpa de război și foame  împreună cu părinții și cu cinci frați și surori. În cele din urmă, evadarea sa s-a încheiat în Olanda în cel mai tragic mod posibil.

Ali Ghezawi avea 14 ani și visa să fie cardiolog. A visat, pentru că nu va fi niciodată. S-a sinucis într-un centru pentru familii din Limburg, Olanda. S-a sinucis pentru că nu a mai rezistat. Era în fugă nouă ani, de când el și familia sa fugiseră din Daraa, Siria. Scăpaseră de de război și foame, el împreună cu părinții și cu cinci frați și surori. Au fugit în Liban, unde au locuit într-o tabără de refugiați, după care au obținut azil în Spania.

Cu toate acestea, dezamăgirea cu privire la condițiile de viață și lipsa de muncă în țara iberică, în Murcia, au împins familia în Olanda, unde, în conformitate cu legislația UE, cererea lor de protecție a fost respinsă. Astfel, a început un nou calvar pentru Ali și familia sa, săltat dintr-o țară europeană în alta.

Surpriză dezgustătoare: o femeie a găsit un șoarece mort într-un fel de mâncare din supermarket: „Am vomitat timp de 12 ore”

În Spania, familia Ghezawis fuseseră ”invitați” să plece, din cauza documentelor expirate, iar după ce s-au întors în Olanda, li s-a refuzat din nou permisul de ședere. “Când am aflat că nu putem rămâne în Olanda, în Ali s-a întâmplatceva”, a spus Aisha. “Nu mai voia să vorbească sau să mănânce.”

Ali a mai avut o tentativă de sinucidere  anul trecut, dar intervenția tatălui său îl salvase. Ieri însă, Ali și-a dus la fine planul  așa că astăzi micul sirian care dorea să devină medic a fost îngropat prin disperarea familiei sale….

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.