S-a născut în plină pandemie spaniolă în 1919 și supraviețuit și coronavirusului: externat la 101 ani

S-a născut în mijlocul pandemiei de gripă spaniolă în 1919, iar astăzi, la 101 ani a reușit să supraviețuiască și lui Covid-19. Un bărbat din Rimini, Italia, în urmă cu aproximativ 10 zile ajunsese de urgență la spital cu simptomele temutului coronavirus. Și a areușit să-l învingă iar acum s-a întors în sânul familiei.

“O speranță pentru toți”, a declarat viceprimarul Gloria Lisi, potrivit presei italiene, care a povestit că bătrânul  de 101 ani, internat la Rimini, în câteva zile a devenit o adevărată speranță vie pentru medici, asistenții medicali, toți lucrătorii din domeniul sănătății, o speranță pentru viitorul tuturor în mijlocul acestor cronici triste din ultimele săptămâni care povestesc mecanic în fiecare zi despre un virus care face ravagii în special asupra vârstnicilor.

Citește și O fetiță cu cancer își sărută tatăl de la fereastră: această fotografie demonstrează importanța izolării

Din acest caz cu final fericit am învățat că destinul nu este scris nici la 101 ani !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.