“S-a nascut copilul regal”: anuntul a fost facut de un dj la un radio englez

“S-a nascut copilul regal”: anuntul a fost facut de un dj la un radio englez

Nașterea copilului regal a devenit un adevărat mister.  Așteptată între sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai, nașterea este învelită într-o adevărată pătură de mister. Mamma Meghan și tata Harry doresc să rămână o chestiune privată, în ciuda protestelor subiecților care ar dori să împartă – ca de obicei – acest moment cu familia regală.

 

Potrivit lui Chris Evans, un binecunoscut englez deejay al Virgin Radio, cel de-al șaptelea succesor al liniei de succesiune a tronului s-ar fi născut deja.  Potrivit speaker-ului, indiciul principal ar fi unul. În ultimele zile, regina Elizabeth a mers la Frogmore Cottage, la reședința prinților Harry și Meghan Markle  pentru o vizită surpriză.

 

Ziarele britanice protestează împotriva excesului de confidențialitate dorit de Dukes of Sussex, din moment ce familia regală trăiește din plățile contribuabililor. Potrivit zvonurilor britanice, totuși, Meghan ar fi dat naștere unei fete pe nume Allegra.

Te-ar putea interesa  O mama a sase copii a ramas fara maini si fara picioare din cauza unei simple raceli

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.