S-a nascut copilul regal al lui Harry si Meghan: “Ne gandim ce nume sa-i dam”

S-a nascut copilul regal al lui Harry si Meghan: “Ne gandim ce nume sa-i dam”

El este un băiat, sa născut la 5:26 și cântărește   puțin peste 3,2 kg.

 

Confirmarea evenimentului fericit a fost anunțat pe postul pe paginii oficiale Instagram a ducelui și ducesei de Sussex.

 

“Copilul regal” și mama sunt bine. Nou-născutul este primul prinț cu sânge afro-american din familia Windsor. Bucuria printului Harry: “Este un copil foarte sănătos. Sunt atât de mândru de soția mea”.

Copilul lui Meghan şi a lui Harry va fi al optulea nepot al reginei în vârstă de 93 de ani şi va avea dreptul să aibă dublă cetăţenie – britanică şi americană.

Te-ar putea interesa și Un roman a disparut fara urma in Italia: Gabriel Bocanet este de negasit. Ajutati-ne sa-l gasim

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.