S-a născut cel de-al doilea fiu a medicului erou din Wuhan: ” Iubitul meu, ne vezi de acolo din Paradis?”

În Wuhan s-a născut cel de-al doilea fiu al doctorului erou care a lansat pentru prima dată alarma privind prezența virusului  Covid19 în oraș și în China. Bebelușul lui Li Wenliang s-a născut  într-un spital din Wuhan.

Li Wenliang a fost tânărul doctor care după moartea sa a devenit erou. El a fost primul medic care a dat alarma cu privire la răspândirea coronavirusului în China . Știrea  fost publicată pentru prima dată de The South China Morning Post citând un raport din Litchi News.

Coronavirus, China își cere scuze doctorului erou mort în Wuhan: „Pedepsirea lui a fost o greșeală”

Li a murit la începutul lunii februarie după ce a contractat virusul . «Iubitul meu, ne vezi din Rai ? A scris azi dimineață Fu Xuejie, văduva medicului  Li , pe WeChat -. Ultimul dar pe care mi l-ai dat s-a născut astăzi. Voi munci din greu să-i iubesc și să îi protejez »

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.