S-a întâmplat în Franța: un bolnav de Covid internat în spital a avut o erecție de 4 ore: «Un efect secundar al virusului»

Unul dintre efectele virusului  ar putea fi priapismul .

Un bărbat francez, în vârstă de 62 de ani, a avut un simptom particular al bolii, adică o erecție prelungită  în timp ce se afla în spital cu o formă severă de covid. Cauza erecției sale, care a durat mai mult de 4 ore și a devenit destul de dureroasă, au fost cheagurile de sânge drenate ulterior de medici. Coagularea sângelui sau tromboza este o complicație periculoasă la o treime din pacienții cu infecție cu coronavirus.

Cu toate acestea, trebuie spus că cazul bărbatului de 62 de ani până în prezent rămâne primul și singurul găsit în lume, după cum relatează și Daily Mail. Medicii de la Centre Hospitalier de Versailles din Le Chesnay, o zonă din apropierea Parisului, au relatat cazul în American Journal of Emergency Medicine .

SUA, a violat o rudă minoră de 5 ori în 3 zile: între violuri a mers la biserică

Medicii nu au fost în măsură să explice de ce covidul provoacă cheaguri de sânge, care,  în cazuri severe poate provoca tromboză fatală sau accident vascular cerebral. Unii spun că virusul acționează asupra sângelui, o altă teorie este că efectele virusului asupra sistemului imunitar pot accelera și coagularea prin diferite căi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.