S-a însurat cu o rudă de 81 de ani, pentru a evita serviciul militar obligatoriu, un tânăr de 24 de ani are probleme cu justiția

Un tânăr de 24 de ani s-a căsătorit cu o rudă de-a lui o rudă de 81 de ani cu handicap,  😯  iar acum are probleme cu justiția . Vecinii bătrânei susțin că tânărul nu stă niciodată în casa femeii și îl acuză  că a organizat o căsătorie cu unicul scopul de a scăpa de serviciul militar obligatoriu .

Se întâmplă în Ucraina , dar povestea a devenit cunoscută în întreaga lume: tânărul Alexander Kondratyuk s-ar fi căsătorit, de fapt, cu 81 de ani, Zinaida Illarionovna, doar pentru a profita o lege a statului care prevede o scutire de la serviciul militar obligatoriu pentru oricine trebuie să aibă grijă de o soție cu handicap. Căsătoria ar fi avut loc în satul Baykovka, în apropierea orașului Vinnitsa, în vestul centrului Ucrainei .

Un copil cu dureri insuportabile îi spune mamei ”aș prefera să mor decât să trăiesc așa ”. Medicii nu-l pot ajuta

Potrivit New York Post , tânărul de 24 de ani a negat că s-a căsătorit cu ruda în vârstă pentru comoditate, pretinzând că există între ei o legătură emoțională puternică, :mrgreen:  chiar dacă vecinii femeii susțin că de la nuntă nu l-au mai văzut dând pe acasă : ”Copiii, nepoții și surorile vin să o vadă, dar soțul ei a dispărut”. Bătrâna susține că tânărul soț  este foarte prezent  și atent cu ea.

Episodul continuă să facă ecou printre săteni. Potrivit legilor ucrainene, Kondratyuk este în posesia tuturor certificatelor  care legitimează scutirea de la serviciul militar obligatoriu. Anchetele autorităților sunt în curs de desfășurare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.