S-a infectat cu coronavirus în spital după o intervenție pe cord deschis: micuța Erin se luptă între viață și moarte

Când s-a născut, cântărea mai puțin de un kilogram și a fost operată pe cord deschis, iar acum a fost testată pozitiv și pentru coronavirus. Micuța Erin Bates are doar 6 luni și este un adevărat miracol al naturii. De îndată ce s-a născut a suferit grave probleme de inimă și trahee, fiind supusă la intervenție chirurgicală de urgență. Dar tocmai când părea să totul va fi bine,  a contractat coronavirusul.

Familia a distribuit fotografiile îngrozitoare cu fetița lor atașată la un aparat pulmonar  la Alder Hey Children’s Hospital din Liverpool. Lângă ea se află 24 din 24 mama ei, taăl a fost pus în carantină  din cauza riscului ridicat de contagiune. Familia este foarte îngrijorată și speră că fetița poate depăși și această dificultate.

O femeie a contractat virusul în ciuda faptului că a stat acasă. Cum a fost posibil?

Fata a contractat virusul în spital și, până în prezent, mama a observat că în spital nu au fost măsurile de siguranță adecvate și prin urmare, riscul ca virusul să se răspândească este foarte mare. Femeia a scris pe Facebook că acest virus din Marea Britanie este încă prea subestimat. „Frica de fiecare dată când o asistentă sau medic intră în camera noastră devine insuportabilă”. Nu se îndepărtează de fetiță niciun moment de frică să nu fie infectată.

“Sper că cei care nu au luat acest virus în serios vor citi acest lucru și își vor schimba părerea.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.