Cadavrul gasit in raul din Italia apartine tanarului roman Raul Cristian Lacatusu

+++ UPDATE +++

Identitatea cadavrului a fost dezvăluită. Corpul tânărului găsit azi-dimineață recuperat în Marengo în apele canalului Diversivo, apaține românului  de 23 de ani Raul Cristian Lăcătușu . Familia l-a recunoscut după haine…

 

 

Poate fi al muncitorului agricol român de 23 de ani, care a dispărut în apele canalului Diversivo del Mincio acum o săptămână în Pozzolo, corpul ieșind la suprafață și fiind  recuperat duminică, 12 mai, în același canal, în localitatea Marengo, la câțiva kilometri de locul unde era tânărul a dispărut după ce a căzut în apă cu  mașina împreună cu alți patru români,  care reușiseră să se salveze.

 

Pe data de 5 mai, cei cinci români se aflau în zona de pescuit pe marginea râului când din cauza unei furtuni au decis să se adăpostească în mașină. Șoferul nu și-ar fi dat seama că nu era trasă frâna de mână și mașina a început să alunece în râu. Românii au început să strige după ajutor iar strigătele lor au fost auzite de alți pescari care au sărit în ajutorul lor și au chemat imendiat echipajel de intervenție.

 

Potrivit presei italiene Gazzetta di Mantova, pentru a fi sigur că  este vorba de românul de 23 de an, Raul Cristian Lăcătușu rezident în Valeggio (Verona), vor fi necesare efectuarea autopsiei și a inestigațiilor  medicale. După o săptămână în apă, corpul a devenit de nerecunoscut.

 

Te-ar putea interesa și  O masina cu cinci romani la bord a ajuns intr-un rau din Italia: 4 salvati, unul este dat disparut

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.