S-a descoperit un laborator al groazei: capul unei femei cusut de corpul unui barbat

S-a descoperit un laborator al groazei: capul unei femei cusut de corpul unui barbat. Picioare și mâini vândute pe piața neagră

Găleți pline de capete, brațe și picioare. Contenitoare pline de genitale masculine și părți ale corpului de persoane diferite cusute împreună, inclusiv un cap de femeie pe corpul unui bărbat. Asta au găsit agenții FBI într-un laborator științific din Arizona. La un caz de trafic ilegal de părți ale corpului. “Povestea de groază” a avut loc în Centrul de Resurse Biologice din Phoenix, care a fost dat în judecată de opt familii.

FBI a urmat o pistă care a dus la un centru condus  de proprietarul Stephen Gore. Agenții au declarat că acesta efectua dezmembrarea și vânzarea de rămășițe umane fără consimțământul donatorilor. Laboratorul a fost percheziționat de FBI în 2014, dar mărturiile care descriu în detaliu ce au găsit agenții au fost făcute publice doar acum din motive legale.

 

Agenții au declarat că trupurile au fost dezmembrate cu lanțuri.

 

Un agent a afirmat că a găsit un “contenitor plin cu organele genitale masculine”, “o găleată cu capete, brațe și picioare” și susține că a văzut “capete infectate”. Apoi, un cadavru în versiunea lui Frankenstein, cu capul decapitat al unei femei de vârstă mică cusută de corpul unui bărbat și atârnat de un zid..

De Marius Oprea

Te-ar putea interesa și BREAKING NEWS! Suspectul principal Gheorghe Dinca si-a recunoscut ambele crime

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.