S-a descoperit o fabrică de copii în Nigeria: femei răpite, violate iar copiii lor vânduți

Poliția nigeriană a eliberat 19 femei dintr-o locuință din Lagos, numită „fabrica de copii”. Aici femeile au fost răpite, violate și lăsate însărcinate iar copiii vânduți.  Povestea unei femei: „Rapită de 7 bărbați înainte de a rămâne însărcinată”.

19 fete și femei cu vârste cuprinse între 15 și 28 de ani au fost eliberate de poliția din Nigeria din unele case din Lagos, care se numeau „fabrici de copii” . În aceste locuri, femeile erau lăsate însărcinate iar copiii lor vânduți imediat dupăm naștere, scrie BBC.  Poliția a spus că patru dintre copiii născuți din violențle suferite de mame au fost preluați de agenți, în timp ce două femei care lucrau în aceste centre ca asistente au fost arestate. Principalul suspect al organizației ar fi scăpat.

Zeci de mii de femei nord-coreene vândute în China pentru comerțul sexual și violate

Majoritatea femeilor fuseseră ademenite la Lagos cu promisiunea unui loc de muncă dar odată ajunse acolo, au fost răpite și violate. Potrivit ziarului local The Vanguard , una dintre femeie ar fi declarat că a fost violată de 7 bărbați înainte de a rămâne însărcinată.

Toate femeile salvate și copiii au fost duși la spital. Prețul nou-născuților era 1400 dolari pentru băieți și 830 pentru fetițe

Momentan nu a fost specificat dacă cumpărătorii erau din Nigeria sau din alte țări.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.