S-a deschis primul muzeu al vaginului la Londra / VIDEO

În Londra, primul muzeu al vaginului s-a deschis pe 16 noiembrie, muzeu dedicat al anatomiei și dinamicii organului feminin, din care suntem născuți cu toții. Tampoanele gigantice și cupele menstruale gigantice împodobesc întregile încăperi al muzeului.

Muzeul penisului există deja, se află în Islanda, și conține o colecție de mai mult de 280 de organe  sex masculin complete sau numei componenteșe ale acestora. Deci nimic sexist. Într-adevăr, muzee și expoziții științifice temporare, potrivite pentru toate vârstele (cu explicațiile necesare).

Medicul gaseste 4 albine in ochiul pacientei: „Au supravietuit hranindu-se cu lacrimi”

Cel al vaginului s-a născut  cu o strângere de fonduri publice, peste 1.000 de persoane donând un total de aproape 60.000 de euro. Proiectul a fost lansat în 2017 și a început cu expoziții temporare și evenimente în toată Marea Britanie.  Expoziția analizează ”miturile universal răspândite” despre vagin și vulvă, spune Williams, care explică faptul că ”se consideră că vaginul și vulva trebuie curățate folosind anumite produse dedicate, dar vaginul se curăță de la sine”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.