Ryanair va suspenda aproape toate cursele începând cu 24 martie

Ryanair, cea mai importantă companie aeriană europeană, a declarat că va suspenda aproape toate zborurile sale începând cu 24 martie și că va suspenda aproximativ 80 la sută din zborurile sale până la miezul nopții de pe 18 martie.

Decizia a fost luată din cauza restricțiilor asupra călătoriilor internaționale, decis de multe țări europene să limiteze răspândirea coronavirusului. Ryanar a declarat că va lua legătura cu toți pasagerii ale căror zboruri vor fi anulate pentru a încerca să le ofere soluții alternative și a spus că după 24 martie va continua să se ocupe doar de zborurile de legătură dintre Regatul Unit și Irlanda și repatrierea cetățenilor în străinătate.

Citește și Primul caz pozitiv într-o închisoare italiană. Pandemia ar putea dura doi ani

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul Ryanair .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.