Începând cu 1 iulie, Ryanair își reia activitatea: o mie de zboruri în toată Europa, obligația de a purta masca la bord

De miercuri, 1 iulie, Ryanair este gata să-și reia zborurile. După două luni de oprire din cauza urgenței Coronavirus , compania aeriană low cost de origine irlandeză a anunțat într-o notă că de la 1 iulie vor fi stabilite 40% din zboruri, trecând astfel de la actualele 30 pe zi la 1000, ajungând să acopere 90% din rutele sale obișnuite. Singura obligație: măștile obligatorii și anunțarea echipajului privind orice mișcare pentru a evita adunările.

Destin tragic: o fetiță de 9 ani a fost găsită fără viață, tatăl și mama vitregă au fost arestați

Toți pasagerii și personalul echipajului Ryanair va trebui să poate măștile la bord, iar în timpul zborului va fi obligatoriu și anunțarea nevoii de a merge la baie pentru a evita cozile și adunările. Înainte de îmbarcare tuturor pasagerilor li se va măsura temperatura. De asemenea, Ryanair a explicat că toți pasagerii vor trebui să completeze un formular în care vor fi furnizate detalii cu privire la durata călătoriei și unde este programată șederea. Informații vor fi furnizate apoi guvernelor europene pentru a monitoriza măsurile de izolare . Vor fi introduse și o serie de măsuri: check-in se va putea face doar online, puteți descărca fișa de îmbarcare direct pe smartphone și nu puteți cumpăra nimic în timpul călătoriei cu numerar.  Mai mult, pasagerii sunt încurajați să se spele pe mâini în mod regulat și să folosească produse de dezinfectare a mâinilor în terminalele aeroportului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.