Ryanair rambursează zborurile anulate din cauza Coronavirusului după 12 luni

În timpul situațiilor de urgență Coronavirus, un număr mare de călători au trebuit să renunțe la plecări, iar Ryanair a decis să își schimbe politica de rambursare. Compania aeriană irlandeză a explicat că oricine a anulat zborul din cauza Coronavirusului în 12 luni va  pentru a primi o rambursare.

În săptămânile anterioare, compania aeriană low cost a modificat politica de rambursare, trimițând un voucher clienților care a solicitat rambursarea zborurilor anulate. Voucherul este valabil 12 luni și, numai la sfârșitul acestei perioade și doar dacă nu a fost utilizat, compania va oferi apoi o rambursare economică. Nu tuturor le-a plăcut alegerea Ryanair, motiv pentru care multe asociații de consumatori au solicitat intervenția autorităților.

OMS avertizează: consumatorii de alcool riscă forme mai severe de Covid

Compania aeriană a explicat că aceasta este o alegere temporară, pentru a evita ca și clienții să aștepte prea mult, având în vedere cererea mare de rambursări primite în săptămânile precedente. „Pentru orice zbor anulat, Ryanair oferă clienților toate opțiunile conform legislației UE, inclusiv călătorii gratuite și rambursări sub formă de numerar sau vouchere. Timpul de procesare a rambursărilor în numerar este din ce în ce mai lung datorită faptului că trebuie să prelucrăm de peste 10 mii de ori volumul normal de solicitări și avem mai puțini angajați din cauza măsurilor de îndepărtare socială “, a explicat un reprezentant al companiei  irlandez.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.