Compania aeriană Ryanair „scade prețurile” cu 50% pentru a încuraja turiștii să zboare din nou

Ryanair speră să repornească mai multe zboruri începând cu 1 iulie, deoarece țările din Europa încep să își deschidă granițele turiștilor. Compania încearcă  să revină până la 40 la sută din programele sale normale de zbor începând cu 1 iulie. Cu toate acestea, întoarcerea lui Ryanair va depinde de Regatul Uni, dacă va ridica restricțiile de călătorie actuale și măsurile în aeroporturi.

Compania aeriană oferă în prezent pasagerilor șansa de a zbura de pe aeroportul Birmingham cu doar 27,99 dolari și de la Londra Stansted la Barcelona cu doar 12,99 de dolari.

Fotografiile spectaculoase ale îngerilor mării, animale misterioase pe care nu le-ai văzut niciodată

Ryanair oferă clienților zboruri către Spania, Italia, Grecia și în alte multe țări.  Ryanair a lansat, de asemenea, informații despre noile sale măsuri de siguranță și igienizare pentru a oferi clienților săi liniște sufletească. Una dintre reguli principale  prevede ca și călătorii să poarte măști și mănuși.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.